Visi raksti

Vēstījums no Eņģeļiem Adventes laikā

Vēstījums no Gaismas pasaulesVēstījums no Sanat KumaraKristus vēstījumsVēstījums no Marijas MagdalēnasVēstījums no Kristus Ziemas saulgriežosVēstījums no Māras Ziemas saulstāvjosVēstījums no Kristus un Marijas MagdalēnasEs radu kopā ar TeviVēstījums no ErceņģeļiemVēstījums no KristusVēstījums no ErceņģeļiemVēstījums no Erceģeļa MihaēlaVēstījums no Erceņģeļa MihaēlaVēstījums no KristusVēstījums. Mīlestības Vārti.Lūgšana par MieruVēstījums no SargeņģeļaSavienošanās ar Gaismas EņģeļiemVēstījums no Erceņģeļa MihaēlaVēstījums par rudens saulgriežiem no Erceņģeļa Samuēla.Vēstījums par Rudens saulgriežiemVēstījums no Marijas Magdalēnas.Vēstījums no Dievmātes MarijasDievmātes vārdiVēstījums no Erceņģeļa RaziēlaVēstījums no Dievmātes MarijasVēstījums no Dievietes GaiasVēstījums no Spēka vietas Lauvas kalns laikā, kad atveras Lauvas Vārti.Vēstījums no Erceņģeļa AriēlaVēstījums no Pasaules MātesVēstījums par Lauvas Vārtiem 08.08.2023Vēstījums no Marijas MagdalēnasVēstījums no OzīrisaVēstījums no Sananda - Kristus 07.07.2023.Erceņģeļa Mihaēla vēstījumsErceņģeļa Mihaēla vēstījumsErceņģeļa Mihaēla vēstījumsErceņģeļa Mihaēla vēstījumsErceņģeļa Uriēla vēstījumsVēstījums no Sanat KumaraVēstījums no Augstākās Gaismas EņģeļaErceņģeļa Ariēla vēstījums pirms Vasaras SaulgriežiemVēstījums no Erceņģeļa MihaēlaSaruna ar Svēto Asīzes FranciskuVēstījums no Marijas MagdalēnasVēstījums no Marijas Magdalēnas un Svētā LāceraErceņģeļa Rafaēla vēstījumsVēstījums no Sanat KumaraVēstījums no Eņģeļiem maijāVēstījums no Kristus

Ziemassvētki ir jau pavisam tuvu.

Parasti šajā laikā cilvēki ir ļoti aizņemti ar dažādiem darbiem, pasākumiem un pienākumiem.

Bet patiesībā tas ir vislabākais laiks, lai Jūs varētu atgriezties pie sevis.

Tāpēc Mēs, Eņģeļi, Jūs no sirds aicinām, atrodiet laiku sev. Tas ir pats vērtīgākais, ko varat sev šobrīd uzdāvināt.

Mēs būsim ar Jums šajā Ziemassvētku gaidīšanas laikā, lai palīdzētu ieraudzīt Brīnumu.

Šis Brīnums ir Kristus piedzimšana. Tāpēc arī miljoniem Eņģeļu laižas uz Zemi, lai būtu klāt šajā Kosmiskajā notikumā.

Šis Kristus bērniņš piedzims arī katrā no Jums.

Noticiet šim Brīnumam! Jūs to varat paveikt! Pieņemt Kristu sevī! Sākumā kā mazu, trauslu bērniņu, bet, jo vairāk būsiet ar Viņu kopā, jo lielāku spēku bērniņam dosiet.

Tā ir Jūsu iespēja piedzimt no jauna. Kopā ar Kristu un miljoniem Gaismas Eņģeļu, kas laižas uz Zemi, lai Jums palīdzētu.

Tāpēc Mēs, Eņģeļi, lūdzam Jūs, Mīļie, atrodiet laiku sev! Uzdāviniet miera un klusuma brīdi, kurā apstājas straujais domu skrējiens, un Jūs arvien vairāk nonākat kontaktā ar savu Gaismas Avotu.

Tur Jūs varat piedzimt no jauna. Kopā ar Kristus bērniņu.

Jo vairāk cilvēku paveiks šo pāreju, jo lielākā Gaismā ieies arī Zemeslode.

Ticiet un redziet, ka visa Gaismas hirarhija ir pietuvojusies Zemei un atbalsta Jūs.

Izmantojiet šo iespēju, ko dod Jums Radītājs.

Uzdāviniet sev klusumu!

Uzdāviniet sev SEVI!

Šo Kristus Gaismas bērniņu, kas ir katrā no JUMS!

Mīlestībā un visu Erceņģeļu vārdā Erceņģelis Gabriēls.

Pierakstīja Maija Kadiķe